Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Шари антипригарного покриття

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Шари антипригарного покриття

Шари антипригарного покриття

Чому антипригарне покриття у сковороди повинне бути багатошаровим?

У будь-якій справі за певну область завдань повинен відповідати справжній фахівець - тільки так можна отримати максимальну ефективність. Спробуйте застосувати цей життєвий принцип до звичайної сковороди - хіба може один і той же матеріал бути фахівцем «широкого профілю»? Відповідати на вищому рівні та за міцність, і за довговічність, і за антипригарні властивості покриття? На жаль, це просто неможливо! Саме тому високоякісне професійне антипригарне покриття у сковороди або каструлі буде складатися з 3-5 шарів, і кожен з них буде вирішувати свої завдання.


Які шари складають сучасне антипригарне покриття

Шар - зчіпка з корпусом сковороди. Найперший шар антипригарного покриття буде відповідати за міцне зчеплення покриття з алюмінієвою основою сковороди. Це його основне завдання - чим міцніше він «вхопиться» за сковороду, тим міцніше покриття буде прилягати до неї.

Армувальний шар. Наступний шар буде відповідати за міцність самого покриття. Уявіть, скільки циклів нагріву доведеться витримати сковороді - антипригарне покриття повинне володіти такими характеристиками, щоб ефективно протистояти температурним навантаженням і не втрачати своєї цілісності. З цим завданням і повинен впоратися армувальний шар.


Керамічний шар або шар з мінеральної крихти. Сучасні антипригарні покриття часто у своєму складі мають керамічний шар або шар з різноманітної мінеральної крихти. Він відповідає за міцність і захист від стирання - цикл за циклом сковорода повинна залишатися все такою ж, як перед першим застосуванням, і зберігати свої антипригарні властивості. І цей міцний шар здатний захистити її від стирання.

Додатковий шар для поліпшених антипригарних властивостей. Для поліпшення антипригарних властивостей сковороди в верхньому шарі може бути доданий, наприклад, харчовий силікон. Таке рішення повністю безпечно - харчовий силікон не виділяє ніяких токсичних речовин при нагріванні та допомагає скоротити кількість олії при готуванні до абсолютного мінімуму.


Fissman Fissman | 04 февраля 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь