Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Основні критерії вибору зручного ковша

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Основні критерії вибору зручного ковша

Основні критерії вибору зручного ковша

Як вибрати зручний ківш?

Як думаєте, який кухонний предмет залишається майже непомітним на кухні, але спритно вирішує так багато завдань, що його зникнення стане справжньою проблемою. Це ківш! Щоб вибрати найзручніший для своєї кухні, спочатку дайте відповідь для себе на ці питання і потім приступайте до вибору.

Як вибрати зручний ківш

Для чого призначений ківш? Це перше питання, на яке ви повинні відповісти собі при виборі ковша. Для швидких простих завдань, на зразок варіння пари-трійки яєць або швидкого вершкового соусу до пасти знадобиться невеликий ківш об'ємом 0,6 - 1 літр. Також такий ківш дуже стане в пригоді сім'ї, в якій росте маленька дитина. Поки йому потрібне окреме меню, такий ківш буде чудово вас виручати. Але якщо ви часто варите кашу на сім'ю з 3-4 осіб, то можна вибрати ківш більшого розміру - орієнтуйтеся на обсяг 1,5 - 2,1 л.


З кришкою або без? Друге питання - чи знадобиться вашому ковшу кришка? Якщо страви, які ви збираєтеся в ньому готувати, час від часу вимагають томління під кришкою (каша або гарнір з корисної крупи, наприклад), то краще відразу вибрати ківш в комплекті з кришкою.

З якого матеріалу? Найпоширеніший варіант - ківш з нержавіючої сталі. Такий ківш буде дуже зручним, функціональним і простим у догляді, але краще вибирати виріб з багатошаровим капсульним дном, як у ковшів FISSMAN. У цьому випадку вміст буде нагріватися майже миттєво, і молоко не буде пригорати до дна. Ще один варіант - алюмінієвий ківш з антипригарним покриттям. Він буде вельми до речі, якщо ви часто використовуєте «швидку» стратегію готування в одному посуді - спочатку обсмажують частина інгредієнтів страви, потім додаєте інші та варіть або тушкуйте їх.


Ківш особливого призначення. Якщо вам потрібен ківш тільки під окремі стадії приготування їжі, можна відразу вибрати ківш особливого призначення)) Наприклад, спеціальний ківш для водяної бані, щоб топити вершкове масло або шоколад, кухоль-ківш для кип'ятіння молока або милу маленьку кокотницю, щоб готувати в ній традиційні французькі яйця кокот і жульєни.


Fissman Fissman | 29 января 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь