Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

З яким посудом кухня буде виглядати затишнішою

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

З яким посудом кухня буде виглядати затишнішою

З яким посудом кухня буде виглядати затишнішою

Затишна кухня: посуд для особливої атмосфери

Іноді щоб зробити кухню затишнішою, досить додати лише кілька деталей. Якщо мова йде про скляний посуд, то ці предмети можуть змінити атмосферу на кухні та одночасно стати стильними та затишними акцентами в обставинах, повністю зберігаючи при цьому свою практичність..

Скляний посуд, який створює затишну атмосферу на кухні

Скляні кружки з подвійними стінками. Стильні та красиві гуртки з подвійним дном створюють дивовижний ефект - в них чай або кава немов парять в повітрі. Набір з таких кухлів буде виглядати дуже незвично і додасть особливого настрою на вашій кухні.

Настільний марміт. Ще один предмет, який не тільки подбає про затишну атмосферу, але і дозволить страві довше залишатися гарячим - це настільний марміт. Сама по собі ємність виготовлена із загартованого скла, і під неї поміщаються свічки,що гріють і підтримують потрібну температуру.


Підставка для чайника з свічкою, що гріє всередині. Вогник свічки може зробити вечірнє чаювання ще затишнішим, ніж зазвичай. Для цієї мети можна вибрати спеціальну підставку для чайника - свічка подбає про те, щоб чай добре розварився, не охолов завчасно і зробив атмосферу навколо ще теплішою і душевнішою.


Скляні банки для зберігання. Зробити кухню більш затишною і живою зазвичай допомагають предмети декору. А що якщо зробити прикраси кухні функціональними? Для цього підійдуть банки, виконані з товстого скла під стильними кришками. У них можна пересипати крупи, макарони або солодощі і розмістити їх на відкритих полицях - таке рішення допоможе оновити інтер'єр і зробити його затишнішим.

Fissman Fissman | 21 февраля 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь