Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Як вибрати сковороду зі знімною ручкою

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Як вибрати сковороду зі знімною ручкою

Як вибрати сковороду зі знімною ручкою

Сковорода зі знімною ручкою: основні критерії вибору

Коли ви шукаєте додаткові можливості зробити зберігання на кухні компактнішим і отримати ще один зручний універсальний предмет посуду, на допомогу прийде сковорода зі знімною ручкою. Вона володіє всіма характеристиками звичайної сковороди та ще однією перевагою - завдяки знімній ручці для неї легше знайти місце для зберігання і розмістити її в духовці, використовуючи для запікання м'яса та птиці. На які критерії спиратися в першу чергу при виборі такої сковороди?

сковорідка з ручкою

Як вибрати сковороду зі знімною ручкою

Перш ніж переходити до вибору сковороди зі знімною ручкою, вам потрібно визначитися з її призначенням. Вам потрібна універсальна сковорода під різні завдання або гриль для смаження соковитих стейків? А може бути глибока сковорода з високими бортиками, яка підійде для тушкування страв на всю сім'ю? Спочатку визначимося з основними завданнями, які належить вирішувати сковороді - так вибрати найзручнішу з них саме під ваші цілі буде найзручніше.

Форма і розмір. Це ще пара важливих критеріїв - сковороди зі знімною ручкою, як і звичайні, можуть бути круглими або квадратними. При виборі круглої сковороди вибирайте потрібний діаметр виходячи з характеристик своєї конфорки. Квадратну сковороду зі знімною ручкою зручно використовувати не тільки на плиті, а і як великій і місткій формі для запікання в духовці. І якщо у вас невелика духовка, вибирайте розміри сковороди так, щоб вона помістилася в неї.

сковорідка з ручкою

Механізм кріплення знімної ручки. Одне з сумнівів, що може зупиняти від покупки сковороди зі знімною ручкою - що, якщо її кріплення буде слабким? У цьому випадку просто довіртеся високій якості FISSMAN - тут для кріплення використовується міцний механізм, який фіксується спеціальною кнопкою. Щоб зняти ручку, вам буде потрібно просто натиснути на кнопку. Така ручка прилягає до сковороди дуже щільно, не бовтається і не хитається при використанні.

Додаткові функції. Для вашої зручності на ручці сковороди може бути спеціальний індикатор нагріву - коли він змінює свій колір, це означає, що сковорода досягла оптимальної температури для смаження і можна починати підготовку.


Fissman Fissman | 04 марта 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь