Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Водний баланс - Підтримай себе та рідних!

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Водний баланс - Підтримай себе та рідних!

Водний баланс - Підтримай себе та рідних!

  1. Підтримувати водний баланс, особливо влітку
  2. Як пити воду влітку: поради для роботи та відпочинку
  3. Гідратація: як відновити водний баланс
  4. Що таке водний баланс і чому він потрібен
  5. Водний баланс дитячого організму та його поповнення
  6. Зневоднення та його профілактика
  7. Пляшки для води Fissman


Люди, що слідкують за нормою споживання води в день, знають що в спеку необхідно пити в півтора - два рази більше води в день,ніж зазвичай та ретельно слідкувати за об’ємом випитого.

Більшість з нас, в умовах сучасного життя мають насичений ритм дня та забувають про саме важливе - підтримувати водний баланс організму.


Якщо ви щодня в спортзалі, на тренуваннях, пробіжках, в дорозі чи подорожах - необхідно мати прозору пляшку для води, щоб контролювати рівень випитого за день.



Саме влітку люди потребують більшої кількості води, адже організм виділяє піт для охолодження тіла. З потом ми втрачаємо воду, яка так необхідна для нормального функціонування всіх органів. Наступає дегідратація, що призводить до порушень. Необхідно дотримуватись режиму гідратації: споживати багато води під час активних навантажень при спеці, старатись виконувати всю найтяжкішу фізичну працю зранку або ввечері при мінімальному попаданні променів. Старайтесь випити якомога більше води до та після знаходження на сонці.


Для того, щоб уникати зневоднення організму необхідно підтримувати водний баланс. Адже небезпека полягає від головної болі до теплового удару або ж галюцинацій. Організм людини більше залежить від води, як від їжі. Завжди необхідно мати при собі пляшку, наповнену водою та при мінімальному відчутті спраги - пити достатню кількість води.


Це стосується не лише дорослих,а й дітей. Як розрахувати норму води в день для дитини? Все просто. Для дорослих та дітей це приблизно 30 мл води на 1 кілограм тіла. До поповнення дитячого організму водою необхідно віднестись вкрай важливо. Найкращий спосіб - це відфільтрована вода зі спеціальної пляшки, ні в якому разі не одноразова пляшка з магазину, в яку ви повторно наливаєте воду.


Чи часто у вас болить голова і чи впливає на це недостатня кількість води в організмі? Так, звичайно, зневоднення організму дуже щільно пов’язане з нашим здоров’ям. Клітини мозку людини на 80% складаються з води.

Навіть при мінімальній недостачі надходженні води мозку, організм страждає від зневоднення і це викликає головні болі.

Необхідно виробити режим прийняття води в день, якщо ви забуваєте - носіть з собою завжди повну спортивну пляшку для води.


Fissman пропонує вам різні варіанти та об’єми пляшок, які виготовлені з екологічно чистого пластику.




Для любителів освіжаючих прохолодних напоїв зі шматочками фруктів дизайнери нашої компанії придумали пляшки з зручною широкою шийкою для наповнення. Лимонад, мохіто, компот для чудово підійде для пляжного чи активного відпочинку.




З вбудованою трубочкою чи зручним отвором для пиття, об’ємом від 500 до 1 200 мл - переходьте в розділ та обирайте саме ту пляшку, що вам до вподоби!

Насолоджуйтесь на відпочинку улюбленими напоями разом із Fissman.




Для людей, що активно займаються спортом, комфортність пляшки на ходу - основний пріоритет. З силіконовою вставкою для зручного тримання в руці або зі шнурком для перенесення, прозорі або матові - обирати Вам зі знижками до 40%.

Основні переваги:

●       зручна форма для утримання в руці,

●       помітна економія : витративши один раз невелику суму, вам не доведеться перед кожним тренуванням бігти в магазин і витрачати гроші на покупку води,

●       широке горло для миття і наливання напоїв,

●       відкривається однією рукою за допомогою натискання на кнопку,

●       наявний ремінець для перенесення пляшки, щоб вона не загубилась.




Дбайте про здоров’я своїх дітей разом із Fissman.

Ніхто не знає, які речовини пластик виділятиме в процесі тривалого використання і які бактерії поселяються під вузьким горлечком, якщо ви придбаєте неякісну пляшку для води.

Пляшки Fissman виготовлені з безпечного пластику,він не містить бісфенол А (BPA free), тому абсолютно безпечний для здоров'я.

Також наші пляшки розраховані не лише на чисту воду, а й на сік, ізотоніки тощо.

Пляшки призначені для багаторазового використання та мають відповідний для цього склад і форму.

Купуйте яскраві, сучасні та високоякісні товари для вашої малечі!

Скляні чи пластикові пляшки, для дорослих чи дітей - обрати вам!



Fissman Ivan | 05 августа 2022
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь