Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Сирники на сковороді: яка підійде?

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Сирники на сковороді: яка підійде?

Сирники на сковороді: яка підійде?

Сирники - класичне блюдо для сніданків. Незважаючи на свою простоту, вони поєднують в собі всі ознаки ідеального початку дня: смачні, поживні, корисні. Їх легко урізноманітнити горіхами, ягодами, джемом або домашнім варенням. Діти їх обожнюють! Кожна господиня дбайливо зберігає свій власний рецепт сирників: вибирає певний сир, комбінує кількість борошна, цукру і солі. Однак часто буває і так, що навіть готуючи за рецептом, дотримуючись всіх кроків, сирники раптом розвалюються, розтікаються або підгорає. Звичайно, багато що залежить від обраного сиру, кількості борошна і якості яєць, але важливою умовою ідеальних сирників є сковорода, на якій господиня готує. Розкриваємо три простих секрету сковороди для сирників!


Секрет перший. Нагрівання

Щоб сирники вийшли пишні і рум'яні, вибирайте сковороду з хорошою теплопровідністю. Дно сковороди повинне рівномірно прогріватися і утримувати температуру. Ідеально підійде чавунна сковорода. Чавун прекрасно проводить тепло, рівномірно його розподіляє і, що важливо, не страждає від високих температур. Такі його властивості значно полегшують життя господині: не варто переживати про те, що сирники підгорять або погано прожаряться.


Секрет другий. Дно сковороди

Крім матеріалу, неоціненний вклад в ідеальний результат вносить товсте дно сковороди. Сковорода повинна не тільки добре нагріватися, а й утримувати тепло протягом усього процесу приготування. Товсте дно допомагає довго зберігати необхідну температуру, а це - запорука рівномірного прожарювання Ваших сирників.


Секрет третій. Кришка

Щоб зробити сирники м'якшими і повітряними, накривайте сковороду прозорою кришкою. Тоді Ви зможете домогтися необхідної пишності, уникнути підгоряння і контролювати процес приготування на всіх етапах.


У FISSMAN кожен сирник знайде свою ідеальну сковороду! Ви можете вибрати млинниць з низькими бортами, щоб можна було легко перевертати сирники під час готування, або віддати перевагу сковороду з високими бортиками, щоб надовго зберегти тепло всередині. Великий діаметр сковороди дозволить порадувати сніданком всю сім'ю, а маленький - побалувати себе. Одне точно - знаючи секрети вибору, Ви точно не помилитеся, а сирники по Вашому рецепту стануть ще смачніше.

Fissman Fissman | 06 декабря 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь