Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Сковорідка гриль

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Сковорідка гриль

Сковорідка гриль

Сковороди-гриль

Любителям м'ясних стейків і закладам громадського харчування наш нтернет-магазин пропонує широку лінійку сковорідок-гриль для створення смачних і ароматних шматочків м'яса, які припадуть до смаку навіть самому виборчому гурману. У каталозі ви знайдете сковорідки від провідної компанії FISSMAN, що володіють відмінними експлуатаційними характеристиками, зносостійкість і надійністю. Вони будуть служити багато років, допомагаючи створювати кулінарні шедеври.


Сковорода-гриль і чавунний прес-кришка набирає останнім часом величезну популярність, цей вид примітний тим, що кришка-прес, під якою м'ясо буде прожарюватися швидше і рівномірніше. У нас ви без зусиль зможете підібрати підходящу за розміром і вартості сковороду-гриль. Ми пропонуємо клієнтам привабливі знижки, а також можливість оплатити частину покупки балами, щоб ще більше заощадити.


Особливості сковорідок-гриль від FISSMAN

До основних особливостей сковорідок-гриль від FISSMAN можна віднести наступне:


1. Антипригарне покриття. Сковороди-гриль з пресом або без нього мають спеціальне антипригарне покриття (ILAG -Швейцарія, Greblon - Німеччина і Platinum- Корея) що дозволяє смажити м'ясо з мінімальною кількістю масла. Більш того, таке покриття робить сковорідку більш зносостійкого, середня тривалість експлуатації - 4000 циклів.


2. Поглиблення для зливу зайвого жиру. З боків сковорідок зроблені невеликі поглиблення, для того щоб можна було в будь-який момент злити зайвий жир, не ризикуючи при цьому обпектися або ненавмисно упустити м'ясо.


3. Рифлене дно. За допомогою рифленої поверхні м'ясо буде рівномірно прожарюватися, зберігаючи свою соковитість і смакові якості.


4. Знімна ручка. Деякі моделі сковорідок-гриль оснащені знімними ручками, що дозволяє ставити посуд в духовку.


5. Зручна ручка. Бакелітова ручка має приємне SOFT-TOUCH покриття, вона не ковзає в руці, дозволяє зручно взятися за сковорідку.


6. Товсті стінки. За рахунок оптимальної товщини стінок виріб не деформується з часом, відбувається рівномірне нагрівання сковорідки, а також підвищується термін експлуатації.


Купивши в нашому магазині сковороду-гриль, ви зможете радувати себе і своїх близьких, а також клієнтів закладу різноманітними стравами, наприклад, готувати курчати тютюну або апетитні смажені реберця зі смугастою золотистою скоринкою.

Вибирайте зручний розмір сковорідки-гриль і замовляйте її прямо зараз, ми в найкоротший час опрацюємо вашу заявку і доставимо виріб в будь-яке місто Україні.

Fissman Fissman | 06 декабря 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь