Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Набір посуду для нової кухні: що в нього включити

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Набір посуду для нової кухні: що в нього включити

Набір посуду для нової кухні: що в нього включити

Стартовий набір для кухні: який посуд включити в нього

З чого почати обстановку нової кухні, якщо Ви поки не готові до масштабних покупок? Складіть стартовий набір посуду для приготування, в якому вам знадобляться ці незамінні предмети.

Набір посуду для нової кухні: з чого почати?

Зручна каструля середнього обсягу. Включіть в стартовий набір для своєї нової кухні зручну каструлю об'ємом близько 3 літрів, вона виручить вас в різних ситуаціях. Приготувати суп до обіду, відварити овочі чи макарони або приготувати пюре - її обсягу буде достатньо для цих цілей.

Універсальна сковорода. Для стартового комплекту вам знадобиться сковорода діаметром 22-24 см з бортиками середньої висоти близько 3-4 см, відразу в парі з кришкою відповідного діаметру. Така сковорода допоможе з приготуванням сніданків, м'яса та овочів і тушкуванням середніх порцій різних страв.

Ківш для швидких завдань. На будь-якій кухні завжди знайдуться завдання, які потрібно вирішити дуже швидко. Зварити порцію молочної каші або гарніру, відварити овочі або приготувати швидкий вершковий соус - для цих цілей доповніть стартовий набір для своєї кухні ковшем з нержавіючої сталі в комплекті з кришкою. Йому зручно доручати завдання, які не потребують великих обсягів - ківш виконає їх з легкістю і вам не доведеться бруднити каструлю заради однієї-двох порцій


Універсальний ніж. З вибором незамінного помічника для нової кухні будьте особливо уважні - зупиніться на моделі ножа із середньою довжиною і шириною клинка. Так ви будете впевнені, що ножем буде однаково зручно чистити та різати овочі та обробляти м'ясо. Згодом ви можете розширити комплект ножів, які будуть спеціалізуватися на різних завданнях. Але зручний універсальний ніж дійсно необхідний на будь-якій кухні.


Набір обробних дощок. Стартовим комплектом для кухні не обійтися без набору обробних дощок - відразу вибирайте мінімум три окремих дошки: для риби, для м'яса, для фруктів і овочів. Такий набір виправданий правилами гігієни на кухні - різати різні продукти на одній і тій же дошці небезпечно.

Набір кухонних інструментів: ополоник, лопатка, шумівка і т. д. Фінальним штрихом для комплекту стане набір незамінних кухонних інструментів. На кухні складно обійтися без ополоника, лопатки або шумівки. Зручно вибрати комплект кухонних інструментів на підставці - так вони завжди будуть на своєму місці.


Fissman Fissman | 11 февраля 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь