Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Кришка для каструлі або сковороди: основні критерії вибору

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Кришка для каструлі або сковороди: основні критерії вибору

Кришка для каструлі або сковороди: основні критерії вибору

Як вибрати кришку для каструлі або сковороди

Якщо в комплекті зі сковородою або каструлею не передбачена кришка, підберіть її окремо, щоб зробити процес готування повноцінним. Ми зібрали основні критерії, щоб допомогти вам з вибором підходящої кришки.

Основні критерії вибору кришки для каструлі або сковороди

Відповідний діаметр. Перше, на що варто звернути свою увагу при виборі кришки для каструлі або сковороди - який її діаметр? Якщо ви вирішили купити кришку в інтернет-магазині, цей параметр зазвичай вказаний відразу в назві товару, щоб прискорити пошук і зробити його якомога зручнішим. Якщо діаметр кришки буде більше діаметру каструлі або сковороди, то краплі пари будуть стікати за її межі та падати на варильну поверхню. Якщо діаметр буде менше потрібного, кришка просто провалиться всередину посуду.


Міцний матеріал. Міцне загартоване скло - оптимальний матеріал для практичної кришки, яка дозволяє стежити за процесом готування без необхідності постійно відкривати страву, випускаючи хмари палючої пари. Загартоване скло - екологічний і безпечний матеріал, тому йому можна довіряти на всі 100%.

Безпечна кромка. Зручно, якщо кромка кришки «запечатана» безпечним обідком. З чого він може бути виконаний? Наприклад, з харчового силікону. Він оберігає кришку при ударах та падінні, захищає бортики каструлі або сковороди і пом'якшує випадкові зіткнення з іншим посудом.

Отвір для паровипуску. Щоб кришка не пітніла від надлишку пари, в кришці має бути передбачений отвір для паровипуску. Без нього тиск під кришкою буде надмірним.


Ручка, яка не нагрівається. Ще один критерій для вибору кришки для каструлі або сковороди - велика, зручна для захоплення ручка, яка не буде нагріватися. Оптимальний варіант - ручка з бакеліту або харчового силікону. Ці матеріали володіють потрібними властивостями, не ковзають і піклуються про те, щоб ви не обпеклися.


Fissman Fissman | 20 января 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь