Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Яку пляшку для води вибрати бігунові

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Яку пляшку для води вибрати бігунові

Яку пляшку для води вибрати бігунові

Під час пробіжок організм втрачає воду. Заповнити її запаси допомагає регулярне пиття. Тому людині, що задумав зайнятися пробіжками на свіжому повітрі, обов'язково варто придбати собі пляшку для води. Така ємність повинна бути компактною, так її буде зручно брати на пробіжки. Її обсяг може варіюватися від 500 до 1200 мл. Пляшка для води місткістю від одного літра знадобиться любителям тривалих забігів. Ємність повинна вільно лежати в руці - приблизний діаметр 5-10 см. У неї може бути ремінець, силіконова ручка або гумове кільце для пальця.


На що звернути увагу при виборі пляшки


Ємність повинна бути виготовлена з пластику - він не змінює смаку і запаху води. Бажано, щоб пляшка не містила бісфенолу А - це робить її цілком безпечною для здоров'я.


Кришка повинна бути герметичною і не дозволяти вмісту проливатися. Хорошим перевагою стане відкидний клапан, який можна відкрити однією рукою - це економить час і дозволяє пити на ходу. У деяких моделей передбачений спеціальний утримувач для кришки носика - він прикріплюється до основи пляшки і запобігає втраті деталі.


Простий варіант - кліпса. Її відкривають рухом пальця. Не завжди зручно це робити на бігу, тому така пляшка підійде тим, хто любить розмірено тренуватися. Носик ємності повинен бути литим і гладким - це робить його зручним для використання. Така конструкція довговічна і міцна.


Бажано, щоб кришка була знімною, а горлечко широким - це полегшить процес миття.


Пляшка може бути оснащена знімним фільтром - в нього поміщають часточки лимона або інших фруктів. Це дозволяє робити воду з різними смаками. У фільтр можна покласти кубики льоду, тоді вийде прохолодний напій.


Важливо враховувати, що пляшка для води не призначена для гарячої рідини. Нагрівати її теж не можна. Колір ємності вибирається вже по особистим уподобанням. Вона може бути прозорою або мати щільне покриття.


У нашому магазині можна придбати не тільки пляшки для активного способу життя, а й знайти все, що потрібно для приготування різноманітної їжі. Наприклад, варто звернути увагу на ланч-бокси - з їх допомогою навіть повсякденні прогулянки стануть більш приємними і незабутніми.


FISSman- Ваше фізичне здоров'я!

Fissman Fissman | 06 декабря 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь