Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Як вибрати універсальну сковороду: 5 простих кроків

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Як вибрати універсальну сковороду: 5 простих кроків

Як вибрати універсальну сковороду: 5 простих кроків

Великий вибір, в якому заблукати куди швидше, ніж знайти потрібний варіант, часом забирає надто багато часу. З покупкою підходящої сковороди ця проблема також дає про себе знати - розбиратися у всіх нюансах найчастіше просто колись, і ми беремо ту сковороду, що першою попадеться нам в руки. Щоб вибрати найоптимальніший і безпечний варіант, використовуйте цю просту схему - всього 5 кроків приведуть до вас до ідеальної сковороді.


1. Призначення: що будемо готувати?

Перше, що ви повинні визначити для себе - чи повинна сковорода бути універсальним солдатом на вашій кухні, або вам потрібен фахівець вузького профілю, якому ви відведете тільки певні завдання. Сковорода тільки для смаження або для смаження і тушкування? Малятко млинниця або солідна сковорода вок? Визначаємо, що будемо готувати на ній - перший параметр заданий.


2. Тип дна: чи підійде для моєї плити?

Газова або електроплита, склокерамічна або індукційна варильна поверхня - просто і швидко вибрати тип дна сковороди по найвимогливішій плиті. Сковорода з індукційним дном підходить для всіх типів плит, відрізняється високою теплопровідністю і рівномірним нагріванням. Вибираємо індукційне дно і йдемо далі. 


По діаметру конфорок вашої плити легко зорієнтуватися з вибором діаметра сковороди, особливо якщо мова йде склокераміки - тут відштовхуємося від максимально близького діаметру.


3. Матеріал і покриття: безпека в пріоритеті

Поєднанню матеріалу корпусу сковороди і внутрішнього покриття приділяємо найпильнішу увагу при виборі - безпечна посуд для готування подбає про здоров'я родини не менше, ніж корисні продукти, які ми для неї вибираємо.


  • Формула сучасної сковороди - це міцний товстий корпус з литого або кованого алюмінію і багатошарове внутрішнє покриття з підтвердженою екологічною безпекою. Або перевірений поколіннями чавун, який також може бути доповнене сучасними типами безпечних покриттів.
  • Чому внутрішнє покриття повинне бути багатошаровим? Шар, який стикається з металом, і грунтове покриття відповідають за зміцнення і максимальну зчеплення металу з внутрішнім покриттям з одного боку і антипригарним покриттям з іншого. Один і той же шар не може виконувати армуючі і антипригарні функції також безпечно і ефективно.
  • З чого складаються сучасні антипригарні покриття? Внутрішня антипригарная поверхню, розроблена відповідно до міжнародних екологічних стандартів, може в свою чергу складатися з декількох шарів особливо міцного покриття на основі мінеральних компонентів, посиленого керамічними частками.
  • Чого не повинно бути в складі? Безпечна сковорода не містить в своєму складі кадмій, свинець і перфтороктанову кислоту - шукаємо маркування LEAD, CADMIUM, PFOA FREE і готуємо в такій сковороді без жодних побоювань.

  • 4. Ручка

    Ручка сковороди повинна бути міцною, щільно посадженої і зручною в руці. Ідеальна ситуація, якщо під час готування ручка сковороди не нагріватиметься. Цим параметрам відповідають бакелітові ручки, і якщо вони доповнені soft-touch покриттям, то ви захистите себе від загрози, що сковорода вислизне з руки.


    5. Термін служби

    Термін служби сковороди в значній мірі залежить від високої якості матеріалів корпусу і покриття. Міцний товстий корпус протистоїть деформації від високих температур, внутрішнє багатошарове покриття відповідає за знос сковороди від готування до готування. При виборі сковороди найзручніше, коли термін служби сковороди позначений в циклах - цифри зносостійкості в 8000, 10000 або навіть більше 20000 циклів дадуть вам повне уявлення про те, як довго сковорода прослужить на вашій кухні, адже тільки ви знаєте, як часто будете користуватися їй .


    Чи можна вибрати і купити сковороду за всіма цими параметрами за 5 хвилин? Місія здійсненна в інтернет-магазині FISSMAN.


    Досить задати потрібні параметри за призначенням сковороди і діаметру, встановити ціновий діапазон, виділити серію, яка сподобалася вам найбільше, і вибрати сковороду з потрібною кількістю циклів в терміні служби. А відбір по екологічності та безпеки посуду FISSMAN відбувається ще на етапі її виробництва.

    Fissman Fissman | 06 декабря 2021
    Комментарии0
    Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

    Замовити дзвінок

    Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
    Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

    Авторизація

    Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
    Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
    Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь