Смачна їжа - пристрасть, яка об'єднує мільйони людей. Однак при всій любові до смаку, завжди варто пам'ятати про користь. І тут велике значення мають не тільки інгредієнти і рецептура, але і правильно підібрана сковорода.
Багато хто замислюється, як вибрати сковороду для приготування смачних і корисних страв, адже вона незамінний атрибут будь-якого кулінара, а також прикраса кухні.
1. Сковорода з алюмінію - один з найпоширеніших матеріалів, який використовується для виготовлення сковорідок, він натуральний і екологічно чистий. Швидко нагрівається і рівномірно розподіляє тепло. Всі алюмінієві сковороди компанії FISSMAN мають антипригарні покриття і відповідають світовим стандартам якості, не містять в своєму складі PFOA і інші токсичні і канцерогенні компоненти. Стійкі до корозії і стирання. У порівнянні з посудом з нержавіючої сталі (або тим більше з чавунною), алюмінієвий посуд набагато легше по вазі. Підходять для всіх типів плит, включаючи індукційну.
2. Сковорода з нержавіючої сталі - екологічно чистий матеріал, який безпечний для здоров'я і навколишнього середовища. Володіє корозійноїстійкістю, дуже легкий у догляді. Стійкий до перепадів температур і механічних пошкоджень. Сковороди з нержавіючої сталі компанії FISSMAN зроблена з найбезпечнішою високоякісної нержавіючої сталі марки 18/10 (INOX304). Підходять для використання на професійному рівні. Багатошарове індукційне дно робить посуд універсальної для всіх типів плит. Ідеальна для гасіння.
3. Чавунна сковрода - матеріал, абсолютно безпечний для здоров'я і навколишнього середовища. Чавунні сковороди - мають товсті стінки, які сприяють рівномірному розподілу тепла та виключають деформацію від перегріву або падінь. Сковороди мають природними антипригарні властивості, які посилюються в процесі постійного використання. Можна готувати на плиті будь-якого типу, в духовій шафі, на грилі і на відкритому вогні. Довговічні, посуд при належному догляді прослужить тривалий час
4. Сковороди з полегшенням чавуну на 50% легше традиційних виробів із чавуну, посуд не вимагає попередньої підготовки до експлуатації. Мають товсте дно, що сприяє рівномірному розподілу тепла. Чи не деформуються від перегріву або падінь. Сковороди з полегшеного чавуну компанії FISSMAN покриті додатковим професійним антипригарним шаром. Відповідають міжнародним екологічним стандартам, мають відповідні сертифікати. При виробництві посуду не застосовуються PFOA, токсичні, канцерогенні компоненти. Приготована їжа нешкідлива, відрізняється відмінним смаком. Підходять для всіх типів плит, включаючи індукційну.
Більш докладно про кожну категорії сковорідок від компанії FISSMAN читайте в наступних оглядах!
Творіть, пробуйте нове, балуйте себе і коханих. FISSMAN бажає вам успіхів на кулінарному терені!
Замовити дзвінок