Ваше місто: Выберите город Українська Русский
Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Як доглядати за чавунною сковородою?

Як доглядати за чавунною сковородою?

Як доглядати за чавунною сковородою?

Сковорідок з чавуну віддають перевагу багато сучасних жінки не дивлячись на те, що такий посуд активно використовувалася ще їх бабусями. Вони ідеально підходять для приготування різних тушкованих і смажених страв. Якщо ви хочете придбати чавунну сковороду і інший посуд, ви знайдете все для кухні в інтернет-магазині нашої компанії.


Як правильно користуватися таким посудом

Перед першим застосуванням чавунну сковороду потрібно ретельно вимити теплою водою, витерти м'якою ганчіркою і протягом 5-6 хвилин потримати на плиті, щоб гарненько її розжарити. Потім всю її внутрішню поверхню потрібно змастити рослинним маслом. Бажано використовувати оливкову, так як від нього буде менше диму. Коли сковорода охолоне, на ній вже утворюється антипригарний шар. Якщо ж їжа все одно буде до неї прилипати в процесі приготування їжі, таку процедуру доведеться виконати ще раз.


Так як чавунний посуд схильна до появи іржі, зберігати її необхідно тільки в повністю сухому вигляді. Щоразу після миття таку сковороду варто прожарювати на вогні. Звичайно, можна просто ретельно витерти її ганчіркою або паперовою серветкою, але це не дозволить видалити з її поверхні 100% вологи.


Мити чавунний посуд потрібно тільки руками, без застосування посудомийної машини і будь-яких засобів побутової хімії. Застосування чистячих складів призведе до порушення антипригарного шару. Не слід користуватися і різними скребками. Якщо їжа прилипла до поверхні чавунної сковороди, досить на пару хвилин залити її окропом.


Якщо ви порушите правила догляду за цією посудом, на її поверхні з'являться плями іржі. Для їх видалення скористайтеся металевим йоржиком, після чого проведіть таку ж процедуру, як і перед першим застосуванням чавунної сковороди. Якщо посуд покрилася сірими плямами, від них позбавляються аналогічним способом. Найбільш часто вони виникають в тому випадку, якщо ви довго не користуєтеся сковородою. При правильному догляді ця посуд буде служити вам довгі десятиліття.

Fissman Fissman | 06 декабря 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Заказать звонок

Ваше имя обязательно для заполнения
Контактный телефон обязательно для заполнения

Авторизация

Ваш телефон или e-mail обязательно для заполнения
Пароль обязательно для заполнения Забыли пароль?
Если у вас нет учётной записи зарегистрируйтесь