Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Що включити в набір посуду для сервірування: діаметр і кількість тарілок, піали, кухлі, зручний об'єм і призначення предметів

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Що включити в набір посуду для сервірування: діаметр і кількість тарілок, піали, кухлі, зручний об'єм і призначення предметів

Що включити в набір посуду для сервірування: діаметр і кількість тарілок, піали, кухлі, зручний об'єм і призначення предметів

Що включити в сімейний набір посуду

Як скласти оптимальний набір посуду для прийняття їжі, розрахований на сім'ю з 3-4 осіб? Що включити в нього в першу чергу? Ділимося з вами своїми рекомендаціями.


Набір посуду на сім'ю з 4 осіб

Тарілки діаметром 25-26 см. Основу вашого набору складуть 4 плоскі тарілки великого діаметра. Їх зручно використовувати для сервірування других страв або подачі закусок на загальній великій тарілці.

Тарілки діаметром 18-20 см. Також в набір посуду потрібно включити 4 тарілки діаметром трохи менше - близько 18-20 см. Їх також можна використовувати для подачі других страв (особливо вони стануть в пригоді, якщо стільниця обіднього столу не відрізняється великими габаритами та на ній непросто розмістити разом кілька великих тарілок), використовувати як допоміжні тарілки за обідом або вечерею або подавати десерт.

Миски або піали обсягом 400-500 мл. Для подачі перших страв і страв, які подаються в соусі, в наборі знадобляться глибокі миски або піали. Орієнтуйтеся на середні вимірювання - діаметр близько 15-16 см і обсяг 400-500 мл. Такі піали не займають багато місця на столі та виглядають дуже лаконічно, при цьому в них можна подати повноцінну ситну порцію страви.

Кухлі обсягом 350-400 мл. Фінальною складової сімейного набору стануть 4 гуртки середнього обсягу. Затишний гарячий шоколад з мініатюрними зефірами для неспішного зимового сніданку, чашка підбадьорливого капучино або ароматного чаю з фруктами або ягодами - який будинок може обійтися без таких чашок?




Набір посуду: якому матеріалу віддати перевагу? Традиційне рішення, цілком доречне для щоденного використання і сервірування обіду для гостей - набір посуду з порцеляни. Простий і елегантний дизайн, лаконічний білий колір і практична форма - такий набір посуду буде цілком доречний для будь-якого випадку.

Якщо у вас немає часу вибирати предмети окремо, можна зупинитися на готовому наборі посуду з порцеляни з асортименту FISSMAN, який заощадить час на пошуки і як завжди порадує традиційно високою якістю.



Fissman Fissman | 27 января 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь