Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Яких небезпечних речовин не повинно бути в посуді

Яких небезпечних речовин не повинно бути в посуді

Небезпечні речовини в складі посуду: внесіть у свій стоп-лист

З турботою про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, внесіть ці небезпечні речовини у свій стоп-лист. При виборі посуду Ви повинні бути впевнені, що їх точно немає в складі. Про які речовини йде мова?


Стоп-лист небезпечних речовин, яких не повинно бути в посуді

Перфтороктанова кислота. Відповідальні виробники давно виключили цю речовину з виробництва посуду і антипригарних покриттів. Однак в сумнівних тефлонових виробах вона може зустрічатися досі. У чому небезпека перфтороктанової кислоти? При нагріванні понад 220 градусів, вона виділяє токсичний пар, за якими закріпилася погана слава небезпечних канцерогенів. Тому при виборі посуду, особливо сковорідок і каструль з антипригарним покриттям, шукайте таку ж позначку, як на посуді FISSMAN - «PFOA free». Це означає, що тут немає перфтороктанової кислоти, і посуд безпечний.


Важкі метали, в т.ч. свинець і кадмій. Також в складі посуду не місце важким металам - їх токсичність добре вивчена, за версією ВООЗ вони входять в десятку найнебезпечніших хімічних речовин. Тому перед вибором уточніть цей момент у консультанта або самостійно перевірте характеристики посуду. У них має бути зазначено, що кадмію і свинцю в посуді немає.

Бісфенол А. Пластиковий посуд, який містить в своєму складі феноли, формальдегід або стирол, на щастя, зустрічається все рідше і рідше. Однак є ще одна речовина, якої точно не повинно бути в харчовому пластику - це бісфенол А. Поки дослідження його впливу обмежені, але потенційний ризик втручання цієї речовини в гормональний рівень щитовидної залози, функції печінки та роботу серцево-судинної системи краще виключити повністю. Тому вибираючи багаторазову пластикову пляшку для води або пластикові аксесуари для кухні, переконайтеся, що на них є маркування «BPA free». Це означає, що бісфенолу А тут немає і такий пластик безпечний для здоров'я.


Як перестати турбуватися щодо безпеки матеріалів, з яких виготовлений ваш посуд? Довіртеся якості FISSMAN - ми виключаємо будь-які потенційно небезпечні речовини ще до етапу виробництва, щоб ви сміливо могли вибирати будь-який виріб і користуватися ним без побоювань!


Заявку відправлено!

Заявка успішно відправлено

Заказать звонок

Ваше имя обязательно для заполнения
Контактный телефон обязательно для заполнения

Авторизация

Ваш телефон или e-mail обязательно для заполнения
Пароль обязательно для заполнения Забыли пароль?
Если у вас нет учётной записи зарегистрируйтесь