Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Як організувати зручне зберігання на кухні

Як організувати зручне зберігання на кухні

Зберігання на кухні: правило трьох ярусів

Як організувати зберігання на кухні, так, щоб воно було максимально компактним і зручним і все потрібне завжди було під рукою? Візьміть на замітку це просте правило - приділіть йому трохи часу, щоб упорядкувати зберігання на своїй кухні, і підтримувати щоденний порядок буде легше.

Що таке правило трьох ярусів на кухні?

Це правило зовсім не є обов'язковим до виконання на кожній кухні - воно лише дає вам можливість поглянути на зберігання системно і зробити його зручнішим, підлаштовуючись під ваші конкретні умови. Так в чому ж воно полягає, про які три яруси тут йдеться?

Насправді все просто. Уявіть свою кухню як щось єдине ціле та умовно розділіть її на три яруси по висоті - нижні шафи будуть першим ярусом, навісні шафи або відкриті полиці - другим і третім. Як розпорядитися ними найкращим чином?

На перший ярус краще перевести громіздкі важкі предмети - їх точно не рекомендуємо підіймати на висоту, навіть якщо навісні шафи мають міцні кріплення. У навісних шафах нижні полиці відведіть під предмети посуду, контейнери, банки та спеції, якими ви користуєтеся щодня - так вони завжди будуть в зоні швидкого доступу. І відповідно чим вище стоїть предмет, тим нижче його пріоритет з точки зору частоти використання.


Але це ще не все. Спробуйте застосувати це ж правило до кожної окремої кухонної шафи. Цей підхід допомагає знайти додатковий простір для зберігання, залучити зони, які залишалися без роботи. Усередині шафи можна використовувати вертикальні та горизонтальні роздільники та підставки, гачки, додаткові планки та підвіси - подумайте, де їх розмістити, щоб внутрішній простір шафи не пустував даремно.

З точки зору зручності зберігання на кухні, спробуйте його систематизувати додатково за допомогою однакових за формою та обсягом контейнерів з прозорими стінками та кришками - так ви точно не забудете, що і куди відправили на зберігання, адже досить просто заглянути в шафу або ящик.


Заявку відправлено!

Заявка успішно відправлено

Заказать звонок

Ваше имя обязательно для заполнения
Контактный телефон обязательно для заполнения

Авторизация

Ваш телефон или e-mail обязательно для заполнения
Пароль обязательно для заполнения Забыли пароль?
Если у вас нет учётной записи зарегистрируйтесь