Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Шари антипригарного покриття

Шари антипригарного покриття

Чому антипригарне покриття у сковороди повинне бути багатошаровим?

У будь-якій справі за певну область завдань повинен відповідати справжній фахівець - тільки так можна отримати максимальну ефективність. Спробуйте застосувати цей життєвий принцип до звичайної сковороди - хіба може один і той же матеріал бути фахівцем «широкого профілю»? Відповідати на вищому рівні та за міцність, і за довговічність, і за антипригарні властивості покриття? На жаль, це просто неможливо! Саме тому високоякісне професійне антипригарне покриття у сковороди або каструлі буде складатися з 3-5 шарів, і кожен з них буде вирішувати свої завдання.


Які шари складають сучасне антипригарне покриття

Шар - зчіпка з корпусом сковороди. Найперший шар антипригарного покриття буде відповідати за міцне зчеплення покриття з алюмінієвою основою сковороди. Це його основне завдання - чим міцніше він «вхопиться» за сковороду, тим міцніше покриття буде прилягати до неї.

Армувальний шар. Наступний шар буде відповідати за міцність самого покриття. Уявіть, скільки циклів нагріву доведеться витримати сковороді - антипригарне покриття повинне володіти такими характеристиками, щоб ефективно протистояти температурним навантаженням і не втрачати своєї цілісності. З цим завданням і повинен впоратися армувальний шар.


Керамічний шар або шар з мінеральної крихти. Сучасні антипригарні покриття часто у своєму складі мають керамічний шар або шар з різноманітної мінеральної крихти. Він відповідає за міцність і захист від стирання - цикл за циклом сковорода повинна залишатися все такою ж, як перед першим застосуванням, і зберігати свої антипригарні властивості. І цей міцний шар здатний захистити її від стирання.

Додатковий шар для поліпшених антипригарних властивостей. Для поліпшення антипригарних властивостей сковороди в верхньому шарі може бути доданий, наприклад, харчовий силікон. Таке рішення повністю безпечно - харчовий силікон не виділяє ніяких токсичних речовин при нагріванні та допомагає скоротити кількість олії при готуванні до абсолютного мінімуму.


Заявку відправлено!

Заявка успішно відправлено

Заказать звонок

Ваше имя обязательно для заполнения
Контактный телефон обязательно для заполнения

Авторизация

Ваш телефон или e-mail обязательно для заполнения
Пароль обязательно для заполнения Забыли пароль?
Если у вас нет учётной записи зарегистрируйтесь