Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Каструля з антипригарним покриттям: основні рекомендації по догляду

Каструля з антипригарним покриттям: основні рекомендації по догляду

Як доглядати за каструлею з антипригарним покриттям

Алюмінієва каструля з сучасним професійним антипригарним покриттям - вдала інвестиція в ваш комфорт на кухні. Універсальна і зручна, вона збереже страви від пригорання і подбає про те, щоб зробити їх особливо смачними. Незалежно від того, наскільки міцне її внутрішнє покриття, є загальні правила догляду, які дозволяють продовжити термін служби такої каструлі.

Догляд за каструлею з антипригарним покриттям: основні правила

Не залишайте порожню каструлю на включеній плиті. Якщо поставити порожню каструлю на вогонь, то замість продуктів всю температуру доведеться взяти на себе її корпусу і внутрішньому антипригарному покриттю. Таке нагрівання «даремно» не піде каструлі на користь - з часом це може послабити покриття.


Не зберігайте готові страви в каструлі в холодильнику. Каструля з антипригарним покриттям не призначена для зберігання готових страв - взаємодія з натуральними кислотами в складі продуктів неминуча, тому краще перелити готовий суп або тушковану їжу в скляну місткість або відповідний контейнер.

Використовуйте силіконові, бамбукові або пластикові ложки, ополоники та лопатки. Щоб забезпечити антипригарне покриття каструлі від механічних пошкоджень, не використовуйте металеві ложки або ополоники - випадкове торкання з покриттям не страшне для каструлі, але на постійній основі їх краще не використовувати, замінивши на ложки з силікону, харчового пластику або екологічного бамбука.

Не стукайте ложкою по краю каструлі. Кожен раз, коли ми перемішуємо борщ і стукаємо ложкою, щоб відправити шматочок капусти, що зачепився, назад в суп, у світі сумує одна каструля. Не розчаровуйте їх - ударне навантаження по краю шкодить антипригарному покриттю не менше, ніж подряпини на внутрішній поверхні дна, і по краях можуть з'явитися пошкодження, тріщини або відколи.

Дайте каструлі годину на те, щоб охолонути. Перш чим мити каструлю з антипригарним покриттям, дайте їй час на охолодження природним чином. Якщо відправити гарячу каструлю під струмінь холодної води, різкій температурний перепад призведе до мікропошкодження антипригарного покриття.


Використовуйте м'які мийні засоби. Якщо ви не встигли вчасно вимити каструлю з антипригарним покриттям і в ній засохли залишки їжі, не поспішайте відтирати їх жорстким абразивом або металевою мочалкою. Щоб відмити каструлю, просто залийте її теплою водою і дайте трохи часу - після такої процедури відмити каструлю не складе великих труднощів.

Заявку відправлено!

Заявка успішно відправлено

Заказать звонок

Ваше имя обязательно для заполнения
Контактный телефон обязательно для заполнения

Авторизация

Ваш телефон или e-mail обязательно для заполнения
Пароль обязательно для заполнения Забыли пароль?
Если у вас нет учётной записи зарегистрируйтесь