Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Як правильно користуватися і доглядати за пляшечками для годування

Як правильно користуватися і доглядати за пляшечками для годування

Якісна пляшечка повинна легко розбиратися на частини - це дозволяє швидко чистити її і стерилізувати. Вона повинна бути виконана з харчового пластика і не містити бісфенол А - тоді матеріал вважається повністю безпечним для дитини. Для того щоб продовжити термін служби дитячої пляшечки, потрібно правильно за нею доглядати.


Рекомендації по використанню пляшечки


Для стерилізації потрібно прокип'ятити ємність і соску протягом декількох хвилин. Для цього можна використовувати спеціальний пристрій - в такому випадку керуються інструкцією до приладу. Важливо стежити за цілісністю соски і якщо на ній є пошкодження, то її потрібно відразу замінити.


Після кожного використання з пляшечки виливають залишки рідини. Потім її миють з використанням йоржика або губки. Як засобу для чищення засіб використовують содовий розчин або дитячий гель для миття посуду. Якщо немає часу відразу чистити пляшечки, то потрібно сполоснути їх водою від залишків суміші або каші. Ємність можна ставити в мікрохвильову піч.


Для годування дитини готують їжу, розігрівають її (вона повинна бути теплою) і перекладають в чисту і стерилізовані пляшечку. Потім мама зручно сідає, бере малюка на руки і підносить до рота соску. Пляшку краще тримати під кутом в 30-45 ° - це більш природне положення, яке нагадує грудне вигодовування. Важливо не квапити малюка і дати йому спокійно їсти, і не варто турбуватися, якщо дитина не доїв порцію.


Для прогулянок знадобиться пляшечка з кришкою - вона надійно захищає соску від бруду і пилу. Тому ємність можна буде спокійно використовувати на вулиці. Після повернення додому її потрібно ретельно помити і висушити.


У нашому магазині можна придбати різні модифікації дитячих пляшечок і посуд для малюків - тарілки і чашки з барвистими принтами. Також у нас є подарункові комплекти, наприклад набір для дітей силіконова тарілочка і дві ложечки. Приємна забарвлення, практично і безпечно!


Доставляємо по всій території України, постійним клієнтам - спеціальні умови.


FISSMAN- з турботою про дітей!

Заявку відправлено!

Заявка успішно відправлено

Заказать звонок

Ваше имя обязательно для заполнения
Контактный телефон обязательно для заполнения

Авторизация

Ваш телефон или e-mail обязательно для заполнения
Пароль обязательно для заполнения Забыли пароль?
Если у вас нет учётной записи зарегистрируйтесь