Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Як вибрати сковороду зі знімною ручкою

Як вибрати сковороду зі знімною ручкою

Сковорода зі знімною ручкою: основні критерії вибору

Коли ви шукаєте додаткові можливості зробити зберігання на кухні компактнішим і отримати ще один зручний універсальний предмет посуду, на допомогу прийде сковорода зі знімною ручкою. Вона володіє всіма характеристиками звичайної сковороди та ще однією перевагою - завдяки знімній ручці для неї легше знайти місце для зберігання і розмістити її в духовці, використовуючи для запікання м'яса та птиці. На які критерії спиратися в першу чергу при виборі такої сковороди?

сковорідка з ручкою

Як вибрати сковороду зі знімною ручкою

Перш ніж переходити до вибору сковороди зі знімною ручкою, вам потрібно визначитися з її призначенням. Вам потрібна універсальна сковорода під різні завдання або гриль для смаження соковитих стейків? А може бути глибока сковорода з високими бортиками, яка підійде для тушкування страв на всю сім'ю? Спочатку визначимося з основними завданнями, які належить вирішувати сковороді - так вибрати найзручнішу з них саме під ваші цілі буде найзручніше.

Форма і розмір. Це ще пара важливих критеріїв - сковороди зі знімною ручкою, як і звичайні, можуть бути круглими або квадратними. При виборі круглої сковороди вибирайте потрібний діаметр виходячи з характеристик своєї конфорки. Квадратну сковороду зі знімною ручкою зручно використовувати не тільки на плиті, а і як великій і місткій формі для запікання в духовці. І якщо у вас невелика духовка, вибирайте розміри сковороди так, щоб вона помістилася в неї.

сковорідка з ручкою

Механізм кріплення знімної ручки. Одне з сумнівів, що може зупиняти від покупки сковороди зі знімною ручкою - що, якщо її кріплення буде слабким? У цьому випадку просто довіртеся високій якості FISSMAN - тут для кріплення використовується міцний механізм, який фіксується спеціальною кнопкою. Щоб зняти ручку, вам буде потрібно просто натиснути на кнопку. Така ручка прилягає до сковороди дуже щільно, не бовтається і не хитається при використанні.

Додаткові функції. Для вашої зручності на ручці сковороди може бути спеціальний індикатор нагріву - коли він змінює свій колір, це означає, що сковорода досягла оптимальної температури для смаження і можна починати підготовку.


Заявку відправлено!

Заявка успішно відправлено

Заказать звонок

Ваше имя обязательно для заполнения
Контактный телефон обязательно для заполнения

Авторизация

Ваш телефон или e-mail обязательно для заполнения
Пароль обязательно для заполнения Забыли пароль?
Если у вас нет учётной записи зарегистрируйтесь