Кухарський ніж - незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо.
Їм також легко тиснути часник і інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабів.
Ножі серії TAKATSU виготовлені з японської низьковуглецевої стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості.
Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.
Леза легко заточуються і довгий час залишаються гострими.
Завдяки спеціальним отворам і покриттю Sand Blasted продукти не прилипають до клинку при нарізанні.
Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.
Ергономічна поліпропіленова рукоятка міцно зафіксована трьома болтами. Вона володіє підвищеною комфортністю і не вислизає з рук при роботі.
Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.