Серія кухонних ножів TAKATSU

Серія кухонних ножів

Перейти до всіх товарів цієї серії

TAKATSU

Ножі серії TAKATSU виготовлені з японської сталі 420J2.

TAKATSU TAKATSU Быстрый просмотр
Кухарський ніж (деба) Fissman TAKATSU 18 см (2359)
816 грн
Кухарський ніж (деба) Fissman TAKATSU 18 см (2359)
Описание

Кухарський ніж - незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо.

Подробнее...

Їм також легко тиснути часник і інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабів.

Ножі серії TAKATSU виготовлені з японської низьковуглецевої стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості.

Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Леза легко заточуються і довгий час залишаються гострими.

Завдяки спеціальним отворам і покриттю Sand Blasted продукти не прилипають до клинку при нарізанні.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Ергономічна поліпропіленова рукоятка міцно зафіксована трьома болтами. Вона володіє підвищеною комфортністю і не вислизає з рук при роботі.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 816 грн
TAKATSU TAKATSU Быстрый просмотр
Кухонний ніж сокира (накірі) Fissman TAKATSU 18 см (2358)
855 грн  555 грн
Кухонний ніж сокира (накірі) Fissman TAKATSU 18 см (2358)
Описание

Кухонний топірець з прямокутним лезом - знахідка для шеф-кухарів і шанувальників кулінарії. Сокирка ріже, рубає, шаткує, відбиває, дробить, подрібнює.

Подробнее...

Він впорається і з дрібними кістками, і з замороженим м'ясом.

Ножі серії TAKATSU виготовлені з японської низьковуглецевої стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості.

Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Леза легко заточуються і довгий час залишаються гострими.

Завдяки спеціальним отворам і покриттю Sand Blasted продукти не прилипають до клинку при нарізанні.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Ергономічна поліпропіленова рукоятка міцно зафіксована трьома болтами. Вона володіє підвищеною комфортністю і не вислизає з рук при роботі.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 855 грн  555 грн
TAKATSU TAKATSU Быстрый просмотр
Сантоку ніж Fissman TAKATSU 18 см (2360)
822 грн
Сантоку ніж Fissman TAKATSU 18 см (2360)
Описание

Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби.

Ножі серії TAKATSU виготовлені з японської низьковуглецевої стали 420J2 .

Подробнее...

Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості.

Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Леза легко заточуються і довгий час залишаються гострими.

Завдяки спеціальним отворам і покриттю Sand Blasted продукти не прилипають до клинку при нарізанні.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Ергономічна поліпропіленова рукоятка міцно зафіксована трьома болтами. Вона володіє підвищеною комфортністю і не вислизає з рук при роботі.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 822 грн
TAKATSU TAKATSU Быстрый просмотр
Сашимі ніж (янагіба) Fissman TAKATSU 20 см (2357)
752 грн
Сашимі ніж (янагіба) Fissman TAKATSU 20 см (2357)
Описание
Сашимі нож - вибір знавців. Він підійде для нарізки будь-яких продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгому і вузькому (іноді гнучкому) лезу.
Подробнее...
Він стане в нагоді і для приготування страв японської кухні - суші і сашімі.Ножі серії TAKATSU виготовлені з японської низьковуглецевої стали 420J2. Во
Свернуть...
-+ 752 грн
  • TAKATSU

    Японська низьковуглецева сталь 420J2

  • TAKATSU

    Больстер для балансування ножа

  • TAKATSU

    Заклепки для надійної фіксації рукоятки до клинка

  • TAKATSU

    Ціліснометалева конструкція ножа

  • TAKATSU

    Отвори в лезі, завдяки яким продукти не налипають на меч

  • TAKATSU

    Поліпропіленова рукоятка

  • TAKATSU

    Наверши на кінці рукоятки для балансування ножа

  • TAKATSU

    Покриття, що запобігає налипанню продуктів на лезо

Нержавіюча сталь 420J2 – удосконалений варіант сталі 420.
Японські металурги модифікували сплав: високий вміст хрому робить його стійким до дії вологи.

Переваги ножів із сталі 420J2:
  • Міцні
  • Стійкі до корозії
  • Легко заточуються

Ножі серії TAKATSU виготовлені з японської низьковуглецевої сталі 420J2. Ця сталь міцна та зносостійка, загартована до 53 +/-2 одиниць за шкалою Роквелла. Леза легко заточуються і довгий час залишаються гострими.

Завдяки спеціальним отворам та покриттю Sand Blasted продукти не прилипають до клинка під час нарізування.

Кожна модель оснащена болстером з нержавіючої сталі, що рівномірно розподіляє навантаження під час роботи. Ціліснометалева конструкція ножа гарантує міцність виробу.

Ергономічна поліпропіленова ручка міцно зафіксована трьома болтами. Вона має підвищену комфортність і не вислизає з рук під час роботи.  

  • SKU 2358
    Кухонна сокира з прямокутним лезом – знахідка для шеф-кухарів та шанувальників кулінарії. Сокирка ріже, рубає, шаткує, відбиває, дробить, подрібнює. Він подолає і дрібні кістки, і заморожене м'ясо.
  • SKU&2359
    Кухарський ніж – незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо. Їм також легко давити часник та інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабів.

  • SKU&2357
    Сашим ніж підійде для нарізки будь-яких продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгому і вузькому лезу. Він стане у нагоді і для приготування страв японської кухні – суші та сашими.

  • SKU&2360
    Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізування, оброблення м'яса та риби.


Корзина

Товар удален. Отменить