Серія кухонних ножів KITAKAMI

Серія кухонних ножів

Перейти до всіх товарів цієї серії

KITAKAMI

Кухонні ножі серії  KITAKAMI  виконані з високолегованої німецької сталі X50CrMoV15

KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Кухарський ніж Fissman KITAKAMI 15 см (12516)
739 грн  480 грн
Кухарський ніж Fissman KITAKAMI 15 см (12516)
Описание
Подробнее...
Свернуть...
-+ 739 грн  480 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Кухарський ніж Fissman KITAKAMI 20 см (2512)
701 грн
Кухарський ніж Fissman KITAKAMI 20 см (2512)
Описание
Кухарський ніж незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо.
Подробнее...
Їм також легко тиснути часник і інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабов.Кухонние ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької стали X50CrMoV15, загарто
Свернуть...
-+ 701 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Ніж гастрономічний Fissman KITAKAMI 20 см (2513)
519 грн
Ніж гастрономічний Fissman KITAKAMI 20 см (2513)
Описание
Гастрономічний ніж вибір знавців. Він підійде для нарізки будь-яких продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгому і вузькому лезу.
Подробнее...
Він стане в нагоді і для приготування страв японської кухні - суші і сашимі. Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької стали X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла. Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання. Леза мають двосторонню симетричну заточку по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку. Стовщена п'ята клинка запобігає зісковзуванню пальців на лезо і забезпечує додатковий упор під час роботи. Кожна модель оснащена Больстером з нержавіючої сталі, який рівномірно розподіляє навантаження під час роботи. Поліпропіленова рукоятка в класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами. Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу. Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.
Свернуть...
-+ 519 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Ніж для стейку Fissman KITAKAMI 13 см (2520)
386 грн
Ніж для стейку Fissman KITAKAMI 13 см (2520)
Описание

Ніж для стейка зручний при нарізці рівних, однакових за формою і розміром шматочків. Його відмінна риса - тонкий клинок.

Подробнее...

Лезо з легкістю проникає в м'ясо без втрати дорогоцінного соку.

Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької стали X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла.

Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.

Стовщена п'ята клинка запобігає зісковзування пальців на лезо і забезпечує додатковий упор під час роботи.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка в класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 386 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Обвалочний ніж Fissman KITAKAMI 15 см (2517)
661 грн
Обвалочний ніж Fissman KITAKAMI 15 см (2517)
Описание
Обвалювальний ніж полегшить відділення м'яса від кісток, хрящів, сухожиль і шкіри.

Він також призначений для отримання філе риби, м'яса і птиці.
Подробнее...



За рахунок довгого і вузького (іноді гнучкого) леза легко домогтися тонких, ідеально рівних скибочок.

Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької сталі X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла.

Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.

Леза мають двосторонню симетричну заточку по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку і оброблення.

Стовщена п'ята клинка запобігає зісковзування пальців на лезо і забезпечує додатковий упор під час роботи.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка в класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.
Свернуть...
-+ 661 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Овочевий ніж Fissman KITAKAMI 9,5 см (12521)
460 грн
Овочевий ніж Fissman KITAKAMI 9,5 см (12521)
Описание
Подробнее...
Свернуть...
-+ 460 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Овочевий ніж Fissman KITAKAMI 9,5 см (2521)
415 грн
Овочевий ніж Fissman KITAKAMI 9,5 см (2521)
Описание

Овочевим ножем легко нарізати будь-які овочі, фрукти, коренеплоди, надавати химерну форму, позбавляти від шкірки.

Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької стали X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла.

Подробнее...

Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.

леза мають двосторонню симетричну заточку по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку і розбирання.

Стовщена п'ята клинка запобігає зісковзування пальців на лезо і забезпечує додатковий упор під час роботи.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка в класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матів ому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 415 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Сантоку ніж Fissman KITAKAMI 18 см (12515)
792 грн
Сантоку ніж Fissman KITAKAMI 18 см (12515)
Описание
Подробнее...
Свернуть...
-+ 792 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Сантоку ніж Fissman KITAKAMI 18 см (2515)
703 грн
Сантоку ніж Fissman KITAKAMI 18 см (2515)
Описание

Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: в них при нарізці залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.

Подробнее...

Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької стали X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла.

Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.

Леза мають двосторонню симетричну заточку по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку і розбирання.

Стовщена п'ята клинка запобігає зісковзування пальців на лезо і забезпечує додатковий упор під час роботи.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка в класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 703 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Універсальний ніж Fissman KITAKAMI 13 см (12519)
505 грн
Універсальний ніж Fissman KITAKAMI 13 см (12519)
Описание
Подробнее...
Свернуть...
-+ 505 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Універсальний ніж Fissman KITAKAMI 13 см (2519)
425 грн
Універсальний ніж Fissman KITAKAMI 13 см (2519)
Описание

Універсальний ніж повинен бути на кожній кухні. Його застосовують для всіх типів продуктів: риби, м'яса, овочів і т.

Подробнее...

д. Варіанти використання: нарізка, слайсірованіе, рубка, шинкування, подрібнення та інше.

Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької стали X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла.

Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.

Стовщена п'ята клинка запобігає зісковзування пальців на лезо і забезпечує додатковий упор під час роботи.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка в класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 425 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Філейний ніж Fissman KITAKAMI 20 см (12514)
675 грн  439 грн
Філейний ніж Fissman KITAKAMI 20 см (12514)
Описание
Подробнее...
Свернуть...
-+ 675 грн  439 грн
KITAKAMI KITAKAMI Быстрый просмотр
Філейний ніж Fissman KITAKAMI 20 см (2514)
510 грн
Філейний ніж Fissman KITAKAMI 20 см (2514)
Описание

Філейний ніж - безцінний помічник при нарізці. Він призначений для отримання філе риби, м'яса і птиці.

Подробнее...

За рахунок довгого і вузького (іноді гнучкого) леза легко домогтися тонких, ідеально рівних скибочок.

Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької стали X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла.

Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання.

Леза мають двосторонню симетричну заточку по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку і розбирання.

Стовщена п'ята клинка запобігає зісковзування пальців на лезо і забезпечує додатковий упор під час роботи.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка в класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і про беспечівает безпечну роботу.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 510 грн
  • KITAKAMI

    Німецька сталь X50CrMoV15

  • KITAKAMI

    Больстер для балансування ножа

  • KITAKAMI

    Ціліснометалева конструкція ножа

  • KITAKAMI

    Потовщена п'ята клинка для захисту пальців

  • KITAKAMI

    Упор для фіксації руки

  • KITAKAMI

    Заклепки для надійної фіксації рукоятки до клинка

  • KITAKAMI

    Поглиблення на поверхні, завдяки яким продукти не налипають на лезо

  • KITAKAMI

    Рельєфна ріжуча кромка

Німецька сталь X50CrMoV15 відрізняється оптимальним відсотковим вмістом вуглецю та хрому. Це забезпечує оптимальний баланс твердості та міцності ножів. 

Основні переваги ножів зі сталі X50CrMoV15:

  • відмінна корозійна стійкість
  • стійкість до механічного впливу
  • лезо добре тримає заточування
  • довговічність
  • надійність

Кухонні ножі серії KITAKAMI виконані з високолегованої німецької сталі X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла. Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання. Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легку нарізку та обробку.

Потовщена п'ята клинка запобігає зісковзуванню пальців на лезо та забезпечує додатковий упор під час роботи.

Кожна модель оснащена болстером з нержавіючої сталі, що рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка у класичному дизайні міцно зафіксована трьома болтами. Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання та забезпечує безпечну роботу.

  • SKU&2512 та 2516
    Кухарський ніж – незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо. Їм також легко давити часник та інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабів.
  • SKU&2513
    Гастрономічний ніж підійде для нарізання будь-яких продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгому та вузькому лезу. Він стане у нагоді і для приготування страв японської кухні – суші та сашими.

  • SKU&2515 та 2518
    Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізування, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: у них при нарізці залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
  • SKU&2517
    Обвалювальний ніж полегшить відділення м'яса від кісток, хрящиків, сухожиль і шкіри. Він також призначений для отримання філе риби, м'яса та птиці. За рахунок довгого та вузького леза легко досягти тонких, ідеально рівних скибочок. 
  • SKU&2477
    Ніж для стейків ідеальний для нарізки рівних, однакових за формою та розміром стейків. Його відмінна риса – тонкий клинок. Лезо легко проникає в м'ясо без втрати дорогоцінного соку. Завдяки серейторному заточуванню ніж відмінно впорається з добре просмаженими шматочками. Також стейковий ніж зручний для поділу піци на порції.

Корзина

Товар удален. Отменить