Назад

Експлуатація посуду з нержавіючої сталі та поради по експлуатації даного посуду

Посуд  - один із самих необхідних предметів на нашій кухні, адже саме з його допомогою ми зможемо втілювати свої кулінарні фантазії в реальність. Будь - яка господиня буде згодна з тим, що готувати у зручному, якісному і гарному посуді вдвічі приємніше!


посуд з нержавіючої сталі

Посуд створює на кухні особливу атмосферу і настрій!

Компанія Fissman для створення свого посуду використовує тільки передові технології, ставлячи перед собою ціль - відповідати бажанням і потребам покупців і добиватись стабільно високої якості пропонованих товарів.

Не стала виключенням поява каструлі зі вставкою-пароваркою, виготовленої з екологічно безпечного для здоров`я людини матеріалу - високоякісної нержавіючої сталі марки 18/10.

Крім того, можна обійтись без додавання в страву лишніх жирів.

Ви будете приємно здивовані, коли дізнаєтесь, як просто і швидко готуються різноманітні страви за допомогою цієї пароварки від Fissman.

Покладіть продукти (будь-які - від свіжих овочів до курки, м'яса або риби) всередину пароварки та накрийте кришкою. Готуйте без додавання олії, у власному соку.

Посуд від Fissman, виготовлений з нержавіючої сталі потребує догляду, адже при правильному користуванні посудом та доглядом за ним, термін служби буде набагато довшим.


series Bambino

Так, як співробітники компанії Fissman дбають про своїх клієнтів, ми підготували поради по експлуатації посуду, виготовленого із нержавіючої сталі.

  1.  Перед першим використанням вимийте посуд з нержавіючої сталі мийним засобом, сполосніть і просушіть.

  2. Для видалення наклейок з посуду достатньо намочити їх теплою водою та обережно стерти м`якою стороною губки.

  3. Не можна використовувати губки із металу, а також мийні засоби, які містять в собі абразивні добавки, хлор та аміак.

  4. Для видалення залишків їжі необхідно залити посуд гарячою водою з мийним засобом і потримати на вогні 5-10 хвилин, після цього забруднення легко видаляється за допомогою м`якої сторони губки.

  5. Для миття посуду можна використовувати як посудомийну машину, так і ручну мийку з мийним засобом або спеціальними засобами по догляду за посудом з нержавіючої сталі. Використовуйте м`яку сторону губки.

  6. Осад білого кольору, який з'являється при використанні жорсткої води, можна видалити, протерши посуд м`якою стороною губки розчином води, оцту або частинкою лимону.

  7. Сіль додають в процесі приготування їжі тільки після закипання. В іншому випадку на дні й стінках посуду можливе появлення білих плям внаслідок надходження солі в холодній воді до закипання.

  8. Не можна виробляти нагрівання посуду, якщо відсутній вміст, це призводить до надмірного нагрівання стінок металу і прояву різнокольорових плям.

  9. Діаметр дна посуду має сходитись з розміром конфорки, при використанні на газовій плиті полум`я не повинно торкатися до стінок посуду. В цьому випадку ручки будуть менше нагріватись.

  10. В цьому випадку ручки будуть менше нагріватись.В будь-якому випадку, щоб уникнути опіків ми рекомендуємо використовувати рукавиці Fissman.

  11.  Необхідно уникати різкої зміни температури при використовуванні виробу. Не можна мити посуд поки він ще гарячий, охолодіть його до кімнатної температури.

  12. Будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій по догляду, і посуд прослужить Вам упродовж довгого часу.

  13. Даний виріб відповідає всім стандартам безпеки та гігієни.


Продукція Fissman, що виготовляється із нержавіючої сталі : 

Завітайте до нашого інтернет-магазину та обирайте товари високої якості за помірними цінами!



Хотите быть в курсе всех новостей?

Подписывайтесь на наши новости и акции!
Нажимая кнопку, Вы соглашаетесь с политикой конфиденциальности.