Назад

Еклери з заварним кремом: рецепт улюбленого десерту

Хочеться чогось солоденького і домашнього? Пропонуємо Вам приготувати ніжні еклери за нашим рецептом.

Інгредієнти:

Вода – 125 мл

Вершкове масло – 80 гр.

Мука – 200 г

Яйця – 3 шт.

Цукор – 150 г

Вершки – 300 г

Ром – 30 г


Спосіб приготування:

  • Закип'ятіть 125 мл води, додайте 80 г вершкового масла і, постійно помішуючи, 125 г борошна. Зніміть з вогню, додайте до маси 1 яйце та ретельно перемішайте.
  • Тісто має вийти досить густим.
  • Увімкніть духовку на 200 градусів та змастіть деко вершковим маслом.
  • За допомогою кондитерського мішка FISSMAN сформуйте еклери.
  • Протягом 25 хвилин випікайте в духовці при температурі 200 градусів, потім при температурі 180 градусів ще 10 хвилин.
  • Для заварного крему змішайте яйця, цукор і борошно і ретельно збийте міксером.
    Закип'ятіть вершки на плиті.
  • Поставте яєчну суміш на плиту, поступово до неї додайте вершки, постійно помішуючи.
  • Остудіть яєчно-молочну суміш і додайте до неї ром. Наповніть тістечка кремом.

Найсмашніші еклери готові! Смачного!

Хотите быть в курсе всех новостей?

Подписывайтесь на наши новости и акции!
Нажимая кнопку, Вы соглашаетесь с политикой конфиденциальности.