Серія кухонних ножів HATTORI

Серія кухонних ножів

Перейти до всіх товарів цієї серії

HATTORI

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської сталі 420J2

HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Кухарський ніж Fissman HATTORI 15 см (2525)
890 грн
Кухарський ніж Fissman HATTORI 15 см (2525)
Описание

Кухарський ніж - незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо.

Подробнее...

Їм також легко тиснути часник і інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабів.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни. Заточується під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 890 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Кухарський ніж Fissman HATTORI 20 см (2522)
926 грн
Кухарський ніж Fissman HATTORI 20 см (2522)
Описание

Кухарський ніж - незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо.

Подробнее...

Їм також легко тиснути часник і інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабів.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни. Заточується під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 926 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Ніж для хліба Fissman HATTORI 20 см 420J2 сталь (2535)
978 грн
Ніж для хліба Fissman HATTORI 20 см 420J2 сталь (2535)
Описание
Подробнее...
Свернуть...
-+ 978 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Універсальний ніж Fissman HATTORI 13 см (2527)
536 грн
Універсальний ніж Fissman HATTORI 13 см (2527)
Описание

Універсальний ніж повинен бути на кожній кухні. Його застосовують для всіх типів продуктів: риби, м'яса, овочів і т.

Подробнее...

д. Варіанти використання - нарізка, слайсірованіе, рубка, шинкування, подрібнення та інше.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, експлуатованих в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 536 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Кухарський ніж Fissman HATTORI 15 см (2530)
1 169 грн
Кухарський ніж Fissman HATTORI 15 см (2530)
Описание

Кухарський ніж - незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо.

Подробнее...

Їм також легко тиснути часник і інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабов.Функціональность ножа обумовлена ​​унікальною обробкою клинка Hammering, яка виключає тертя і налипання продуктів на лезо під час нарізки.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 1 169 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Ніж сантоку Fissman HATTORI 13 см hammered (2531)
808 грн
Ніж сантоку Fissman HATTORI 13 см hammered (2531)
Описание

Ніж Сантоку призначений для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса і риби.Функціональность ножа обумовлена ​​унікальною обробкою клинка Hammering, яка виключає тертя і налипання продуктів на лезо під час нарізки.

Подробнее...

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 808 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Ніж для чищення Fissman HATTORI 8 см 420J2 сталь (2534)
697 грн
Ніж для чищення Fissman HATTORI 8 см 420J2 сталь (2534)
Описание

Ніж для овочів «Коготок» допоможе в роботі з дрібними фруктами та овочами. Форма леза спеціально призначена для легкого видалення шкірки, «очей» та інших дефектів.

Подробнее...

"Коготок" ідеальний для створення "смачних" прикрас.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі із японської сталі 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються за умов підвищеної вологості. Ця сталь міцна та зносостійка, загартована до 53 +/-2 одиниць за шкалою Роквелла. Кожна модель оснащена болстером з нержавіючої сталі, що рівномірно розподіляє навантаження під час роботи. Функціональність ножа обумовлена унікальною обробкою клинка Hammering, яка унеможливлює тертя та налипання продуктів на лезо під час нарізки. Рукоятка ергономічної форми з пластику АБС міцно зафіксована трьома болтами. Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання та забезпечує безпечну роботу. Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни. Загострювані під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Свернуть...
-+ 697 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Овочевий ніж Fissman HATTORI 10 см hammered (2533)
694 грн
Овочевий ніж Fissman HATTORI 10 см hammered (2533)
Описание

Овочевий ніж говорить сам за себе. Їм легко нарізати будь-які овочі, фрукти, коренеплоди, надавати химерну форму, позбавляти від кожури.

Подробнее...

Функціональность ножа обумовлена ​​унікальною обробкою клинка Hammering, яка виключає тертя і налипання продуктів на лезо під час нарізки.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 694 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Ніж Fissman HATTORI Сантоку 13 см (2526)
611 грн
Ніж Fissman HATTORI Сантоку 13 см (2526)
Описание

Ніж Сантоку - багатофункціональний виріб. Призначено для шинкування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби.

Подробнее...

Поглиблення на поверхні полегшують використання: в них при нарізці залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, експлуатованих в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 611 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Ніж для чищення овочів Fissman HATTORI 6 см (2529)
531 грн
Ніж для чищення овочів Fissman HATTORI 6 см (2529)
Описание

Ніж для овочів "Кігтик" допоможе в роботі з дрібними фруктами і овочами. Форма леза спеціально призначена для легкого видалення шкірки, "вічок" і інших дефектів.

Подробнее...

"Кігтик" ідеальний для створення "смачних" прикрас.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, експлуатованих в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 531 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Овочевий ніж Fissman HATTORI 10 см (2528)
531 грн
Овочевий ніж Fissman HATTORI 10 см (2528)
Описание

Овочевий ніж говорить сам за себе. Їм легко нарізати будь-які овочі, фрукти, коренеплоди, надавати химерну форму, позбавляти від шкірки.

Подробнее...

Такий ніж - знахідка для кухаря.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, експлуатованих в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 531 грн
HATTORI HATTORI Быстрый просмотр
Універсальний ніж Fissman HATTORI 13 см hammered (2532)
703 грн  459 грн
Універсальний ніж Fissman HATTORI 13 см hammered (2532)
Описание

Універсальний ніж повинен бути на кожній кухні. Його застосовують для всіх типів продуктів: риби, м'яса, овочів і т.

Подробнее...

д. Варіанти використання: нарізка, слайсірованіе, рубка, шинкування, подрібнення і прочее.Функціональность ножа обумовлена ​​унікальною обробкою клинка Hammering, яка виключає тертя і налипання продуктів на лезо під час нарізки.

У серію HATTORI увійшли кухонні ножі з японської стали 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються в умовах підвищеної вологості. Ця сталь міцна і зносостійка, загартована до 53 +/- 2 одиниць за шкалою Роквелла.

Кожна модель оснащена Больстер з нержавіючої сталі рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами.

Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання і забезпечує безпечну роботу.

Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни.

заточувати під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

Щоб продовжити термін служби ножа, його слід мити вручну.

Свернуть...
-+ 703 грн  459 грн
  • HATTORI

    Японська низьковуглецева сталь 420J2

  • HATTORI

    Больстер для балансування ножа

  • HATTORI

    Заклепки для надійної фіксації рукоятки до клинка

  • HATTORI

    Ціліснометалева конструкція ножа

  • HATTORI

    Поглиблення на поверхні, завдяки яким продукти не налипають на лезо

  • HATTORI

    Hammering - рельєф на поверхні ножа, що виключає тертя та налипання продуктів на лезо під час нарізки

  • HATTORI

    Поліпропіленова рукоятка

Нержавіюча сталь 420J2 – удосконалений варіант сталі 420.
Японські металурги модифікували сплав: високий вміст хрому робить його стійким до дії вологи.

Переваги ножів із сталі 420J2:
  • Міцні
  • Стійкі до корозії
  • Легко заточуються

Ножі серії HATTORI виготовлені з японської низьковуглецевої сталі 420J2. Ця сталь міцна та зносостійка, загартована до 53 +/-2 одиниць за шкалою Роквелла. Кожна модель оснащена болстером з нержавіючої сталі, що рівномірно розподіляє навантаження під час роботи. Ціліснометалева конструкція ножа гарантує міцність виробу.

Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами. Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання та забезпечує безпечну роботу. Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни. Залізні під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими.

  • SKU&2530, 2531, 2532 та 2533
    Функціональність ножів обумовлена унікальною обробкою клинка Hammering, яка унеможливлює тертя та налипання продуктів на лезо під час нарізки.
  • SKU&2522, 2525 та 2530
    Кухарський ніж – незамінний помічник на кухні. Їм можна нарізати філе, нашаткувати овочі, обробити м'ясо. Їм також легко давити часник та інші спеції, відбивати заготовки для стейків або розбивати панцир крабів.
  • SKU&2523
    Гастрономічний ніж підійде для нарізання будь-яких продуктів на ідеально тонкі шматочки завдяки довгому та вузькому лезу. Він знадобиться і для приготування страв японської кухні – суші та сашимі.


  • SKU&2524, 2526 та 2531
    Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкого нарізування, оброблення м'яса та риби. Поглиблення на поверхні полегшують використання: у них при нарізці залишається повітря, тому продукти не налипають на лезо.
  • SKU&2527 та 2532
    Універсальний ніж застосовують для всіх типів продуктів: риби, м'яса, овочів і т.д. Варіанти використання – нарізка, слайсування, рубка, шаткування, подрібнення та інше.
  • SKU&2528 та 2533
    Овочевий ніж. Їм легко нарізати будь-які овочі, фрукти, коренеплоди чи очистити від шкірки.
  • SKU&2529
    Ніж для овочів «Коготок» допоможе в роботі з дрібними фруктами та овочами. Форма леза спеціально призначена для легкого видалення шкірки, «очей» та інших дефектів. "Коготок" ідеальний для створення "смачних" прикрас.

Корзина

Товар удален. Отменить