Серія кухонних ножів
Кухонні ножі серії KOYOSHI виконані із високолегованої німецької сталі X50CrMoV15
Німецька сталь X50CrMoV15
Больстер для балансування ножа
Заклепки для надійної фіксації рукоятки до клинка
Ціліснометалева конструкція ножа
Наверши на кінці рукоятки для балансування ножа
Поглиблення на поверхні, завдяки яким продукти не налипають на лезо
Виступи на клинку обіцяють неприлипання продуктів при нарізанні
Рельєфна ріжуча кромка
Кухонні ножі серії KOYOSHI виконані із високолегованої німецької сталі X50CrMoV15, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла. Вони мають підвищену міцність і підходять для частого використання. Леза мають двостороннє симетричне заточування по всій довжині ріжучої кромки, що забезпечує легке нарізування та обробку.
Кожна модель оснащена болестером з нержавіючої сталі, що рівномірно розподіляє навантаження під час роботи.
Ергономічна поліпропіленова ручка міцно зафіксована двома болтами. Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання та забезпечує безпечну роботу.