Ваш город: Выберите город Українська Русский
Замовити дзвінок

Сковорода гриль, як доглядати?

Фільтр
Популярні теги
Всі Публікації
Всі теми
Написати статтю

Сковорода гриль, як доглядати?

Сковорода гриль, як доглядати?

Страви на грилі вже давно не є ексклюзивом ресторанів або супроводом відпочинку на природі. На наших кухнях міцно влаштувалася сковорода гриль. Соковите м'ясо, ароматні овочі, смачна риба - все це можна приготувати вдома. Сковорода часто стає улюбленицею господинь і господарів теж. Це зовсім не дивно, адже вона приносить в дім настрій літа. Страви, які можна на ній приготувати, в наших думках тісно пов'язані з відчуттям свободи, легкості, свіжості, свята, при цьому вони по-справжньому ситні і корисні. Саме тому так хочеться, щоб сковорода гриль FISSMANоставалась з нами на кухні на довгі роки.


Але як же продовжити термін служби такої помічниці? Знову ж правильним доглядом!


Сьогодні поділимося основами догляду за сковородою гриль.


Сковороди гриль найчастіше зроблені з двох видів матеріалів: литий алюміній або чавун. І в тому, і в іншому варіанті дно сковороди ребристе. Це дозволяє не тільки домогтися чудового смаку при смаженні, але і зберегти корисні властивості продуктів


Для алюмінієвої і чавунної сковороди гриль є одна важлива загальне правило: мити сковороду необхідно відразу після приготування їжі, щоб в ребристому дні не залишалися шматочки їжі. В іншому, є особливості догляду для кожного матеріалу.


Почнемо з чавуну. Важка, потужна чавунна сковорода гриль любить жарку. Саме в процесі смаження вона створює власне антипригарне покриття. Як будь-який метал, чавун схильний до утворення корозії. Хороша новина в тому, що, знаючи досить прості правила догляду, цього можна уникнути.


1. Перше, що потрібно знати про чавуні - він не переносить посудомийки. Тільки ручна мийка водою з невеликою кількістю мила.


2. Відразу після миття сковороду необхідно протерти насухо.


3. Після цього можна змастити її тонким шаром масла і прибрати на полицю.


4. Замочування у воді або у воді з миючим засобом - під забороною.


5. Нову сковороду-гриль необхідно відразу ж прожарити при температурі 200 градусів.


Чавун прослужить довго, якщо про нього піклуватися.


Сковорода гриль з литого алюмінію відрізняється тим, що не створює антипригарне покриття сама, вона вже їм покрита. Дуже важливо його не пошкодити. Сковорода також має велику вагу, адже для якісного гриля необхідні товсті стінки і дно. Що важливо робити?


1. Вибираємо дерев'яні, пластикові або силіконові лопатки і ніколи не використовуємо жорсткі губки при митті. Це дозволить довше зберегти заводське антипригарне покриття.


2. Перепад температур для алюмінію згубний, тому після готування необхідно дочекатися, поки сковорода охолоне. І тільки після цього приступати до миття.


Класичним і більш довговічним матеріалом сковороди гриль є чавун. Чавунні сковороди, негласно, вважаються творцями смаку №1. Ми, в FISSMAN, знаємо, що самі піджарені скоринки і ароматне м'ясо можна приготувати саме на таких сковородах. На fissman.ru з широкої різноманітності пропозицій кожен зможе вибрати гриль за смаком.


Який би матеріал Ви не обрали, абсолютно точно така помічниця стане родзинкою Вашої кухні. З нею Ви без праці поб'єте гостей скворчащім соковитим м'ясом ідеальної прожарювання, поданим з келихом холодного вина. І абсолютно точно не виб'єтеся з сил при готуванні. Сковорода гриль FISSMAN не просто кухонне начиння, вона створює певний настрій і змушує гостей знову і знову питати у Вас рецепти «цього приголомшливого м'яса і неймовірною риби з овочами».


Користуйтеся довгі роки!

Fissman Fissman | 06 декабря 2021
Комментарии0
Щоб залишити коментар необхідно авторизувати

Замовити дзвінок

Ваше ім'я є обов'язковим для заповнення
Контактний телефон є обов'язковим для заповнення

Авторизація

Ваш телефон або e-mail обов'язково для заповнення
Пароль обов'язково для заповнення Забули пароль?
Якщо у вас немає облікового запису зареєструйтесь